СОВЕТОТ ЈА ОДРЖА СВОЈАТА 31. РАБОТНА СЕДНИЦА

Советниците од Советот на општина Радовиш ја работеа редовната 31-ва седница. Со оваа седница претседаваше Претседателот на Советот Чаракчиев, а се работеше со дневен ред од 23 точки и 5 точки беа дополнување на дневниот ред.

Советниците поставија повеќе советничките прашања на кој даде одговор Градоначалникот Конзулов и дел од службите во општината.

На крајот 31. седница заврши со усвојување на 21 точка комплетниот дневен ред, додека 7 не беа усвоени.

Извор: Општина Радовиш

 


 

 


 

  
 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза