ТРЕТО МЕСТО ЗА АЦЕ СТАНКОВ ОД ПРВЕНСТВОТО ВО АТЛЕТИКА ВО ФРЛАЊЕ ЃУЛЕ

Државното првенство кои се одржа вчера донесе и медал за еден наш радовишанец. Поточно во дисциплината „Фрлање ѓуле“ нашиот сограѓанин го освои третото место.

Со Станков работеше професорот и ментор Живко Андонов.

Честитки за успехот од редакцијата на RadovisNews.

 


  


 

  
 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза