17-ГОДИНИ МОТОСОБИР: СЛЕДУВА НАЈГОЛЕМАТА ЗАБАВА НА ПЛАНИНАТА ПЛАЧКОВИЦА

И оваа година нема да изостане најдобрата мото забава во Македонија, за тоа ќе се погрижи повторно нашиот мото клуб „Џинка“.

26/27/28 Јули 2019 година, Мото дом „Џинка“,  на Планината Плачковица, дружба, забава, свирка…

Целосна програма: 26.07 – „BLUE SKY“ ,  27.07 – „TROYA LIVE WIRE“

 


 


 


 

  
 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза