„БЛИЗНАЦИ СМЕ-ПОСЕБНИ СМЕ“- Одржана парада под мотото „Да се слави животот, да се слави радоста“

Вчера се одржа манифестацијата „Близнаци сме-посебни сме“ под мотото:- “Да се слави животот, да се слави радоста“.

Дефилето беше одржано од Детскиот парк-пред судот, се до плоштадот Св. Спасо Радовишки каде што се одржа едно заедничко дружење и забава.

Оваа манифестација беше во организација на Центарот за култура „Ацо Караманов“, започнувајки ја програмата за чествувањето и празнувањето на заштитникот на градот Радовиш Св. Спасо Радовишки.

 


 

  
 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза