ВЕЧЕРВА СЕ ФИНАЛНИТЕ НАТПРЕВАРИ ОД ТУРНИРОТ „ОРАОВИЦА 2019“

Вечера ќе се одиграт последните финални натпревари од Традиционалниот турнир во мал фудбал „Ораовица 2019“.


Четврток  01.08.2019 год. 

20.30 час. (Финале – пионери)
Термо Инг Злеово – Валентина 2009

21.30 час. (Мало финале – 3/4 место)
Јанев пласт – Клими.мк

22.30 час. (Финале)
ДИЈАСПОРА ОРАОВИЦА – ЗЛАТНО ЗРНО

 


  


 

  
 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза