ОБЈЕКТОТ „ДЕТСКО ИЗВОРЧЕ“ СО НОВО ПАРТЕРНО УРЕДУВАЊЕ И ПРЕКРАСНО УРЕДЕНО КАТЧЕ

Ново уредување на дворот во објектот „Детско изворче“ за воспитаниците од ЈОУГД „Ацо Караманов“.

Дечињата и вработените веќе можат да ги поминуваат часовите во детската градинка „Ацо Караманов“ во објектот „Детско изворче“ во прекрасно уредениот двор, каде што со новото партерно уредување доби еден прекрасен амбиент.


 


 

  
 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза