ПОДГОТОВКА ЗА АСФАЛТИРАЊЕ НА ПАТНИОТ ПРАВЕЦ ПОДАРЕШ-СМИЉАНЦИ

Интензивно се работи на подготовка за асфалтирање на патниот правец Подареш-Смиљанци, поточно од мостот на Смиљанска река до центарот на селото, во должина од 2,7 км, пришто од вкупно 14 испусти, поставени се 7.

 
 


 

  
About the author /


Related Articles

Временска прогноза