ВТОРА НЕДЕЛА РК РАДОВИШ СО АКТИВНИ ПОДГОТОВКИ ПРЕД ПОЧЕТОКОТ НА НАТПРЕВАРУВАЧКАТА СЕЗОНА

РК Радовиш веќе втора недела ги работи тренинзите од подготвителниот период пред почетокот на новата сезона.

Тренинзите се реализираат во повеќанаменскиот спортски терен при СОУ „Коста Сусинов“ во Радовиш, а екипата е комплетна со сите играчи кои ги обновија договорите и новите имиња кои се приклучија на нашиот клуб.

Од управата најавуваат неколку пријателски-контролни натпревари пред официјално да започне Супер ракометната лига.


  


 

  
 

Related Articles

Временска прогноза