СЛЕДУВААТ УШТЕ ДВА НЕРАБОТНИ ДЕНА

Согласно законот за празниците петок 2-Август, Денот на Републиката беше неработен за сите граѓани, каде што  имаше три дена одмор.

Во август следни неработни денови се Успение на Пресвета Богородица или 28 август и 11 август Курбан Бајрам за Муслиманите.

 


  


 

  
 

Related Articles

Временска прогноза