СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ ЈА ОДРЖА СВОЈАТА 32. РЕДОВНА РАБОТНА СЕДНИЦА

Денес беше одржана редовна 32-ра седница на Советот на општина Радовиш, со која претседаваше Претседателот на Советот Коле Чаракчиев.

На оваа седница беше работено со дневен ред од 33 точки и 7 точки како дополнување на дневниот ред.

 

 РЕШЕНИЕ – Дневен ред за 32 Седница на Совет на општина Радовиш

Извор: Општина Радовиш

 

  


 

  
 

Related Articles

Временска прогноза