ЗАПОЧНУВА ЕЛИМИНАЦИОНАТА ФАЗА „ЧЕТВРТФИНАЛЕ“ ОД ТУРНИРОТ „ТОПОЛНИЦА 2019“

Од денес почнува елиминационата фаза – четвртфинале:

Вторник 06.08.2019 год.
20:30 Парналија – Гама Градба
21:15 Атеш Оглу – Леоник Ораовица

Четврток 08.08.2019 год.
20:30 Бако Транс Штип – Сирач
21:15 Он Бак Неготино – Бунарџик Бучим


Конечни табели по крајот на групната фаза:

 


  


 

  
 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза