ФК РАКЛИШ ЗАПОЧНА СО ПОДГОТОВКИТЕ

Фудбалскиот клуб Раклиш кој во следната натпреварувачка сезона ќе се натпреварува во Третата фудбалска лига (Југоисток) започна со подготовките.

Тренинзите за почеток се реализираат на теренот во Раклиш, а исто така се најавени и подоготвителни контролни натпревари.

 

 


  


 

  
 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза