ШЕСТ МЕДАЛИ ЗА БОРАЧИТЕ НА БК БУЧИМ ОД ТУРНИРОТ ВО БУГАРИЈА

Борачите и борачки на БК Бучим на вчерашниот турнир во Катунци, Бугарија во кункуренција околу 100 натпреварувачи освоија два сребрени и четири бронзени медали.

 


 

  
About the author /


Related Articles

Временска прогноза