ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРСКАЊЕ ПРОТИВ КОМАРЦИ И ДРУГИ ШТЕТНИ ИНСЕКТИ

Се известуваат граѓаните, пчеларите и пчеларските здруженија на територијата на Општина Радовиш дека на ден 22.08.2019г. (четврток) во вечерните часови (од 22.00ч до 05:00ч) ќе се изврши прскање против комарци и други штетни инсекти. Се укажува на сите граѓани и пчеларски здруженија навреме да ги заштитат своите пчелни семејства со цел да се избегне настанување на несакани штетни последици.

Известуваат од Општина Радовиш

 

 


 

  
About the author /


Related Articles

Временска прогноза