13. ТРАДИЦИОНАЛЕН „ЈУРУЧКИ ФЕСТИВАЛ“

На 01-ви Септември (недела), со почеток од 12.30 часот ќе се одржи Традиционалниот 13-ти по ред „Јуручки фестивал“ во организација на Здружението на турците од југоисточна Македонија, а ќе се одржи во Тополница.

Овој фестивал е со богата програмска содржина. 

  


 

  

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза