ДЕНЕС ЌЕ СЕ ОДРЖИ ОСВЕЖИТЕЛЕН КУРС ПО ПРВА ПОМОШ ЗА ВОЗАЧИ

Денес во 15:30 часот во просториите на Општинска организација Црвен крст Радовиш ќе се одржи бесплатен освежителен курс по прва помош за возачи.
Од ОО Црвен Крст Радовиш ве покануваат да бидете и Вие дел од овој курс.

 

Овој курс е  во рамките на кампањата “Твоето незнаење чини живот”.
Присутните ќе имаа можност да ги освежат знаењата за првата помош и истовремено да разменат искуства со предавачите, бидејќи и во нивната професија има животозагрозувачки ситуации..

 

 

ТВОЕТО НЕЗНАЕЊЕ ЧИНИ ЖИВОТ !

 

 


   


 

  
About the author /


Related Articles

Временска прогноза