ЗИТ-РАДОВИШ, НАЈУСПЕШНА ЕКИПА НА РЕПУБЛИЧКИТЕ СПОРТСКИ ИГРИ

ЗИТ-Радовиш учествуваше и постигна убедливо најдобри резултати на Републичките спортски игри, кој се одржаа во саботата во Струга во организација на НСИТ на Македонија.

Членовите на Здружението на инвалиди на трудот од Радовиш освоија повеќе признанија и освоени први места.

Радовишкото здружение по трет пат го доби пехарот за „најуспешна екипа“

 

 

 

  


 

  
.

About the author /


Related Articles

Временска прогноза