САНИРАЊЕ И ТАМПОНИРАЊЕ НА НЕКОЛКУ УЛИЦИ ВО СУЛДУРЦИ

Неколку улици во Сулдурци ќе бидат тапонирани и санирани 

Тампонирањето се реализира со отстранетиот-струган асфалт кој е од обновата на дел од регионалниот пат Радовиш-Струмица.

Се предвидува и тапонирање на дел од неколку улици во населените места Калуѓерица и Воиславци – известуваат од општина Радовиш.

 

 

  


 

  
.

About the author /


Related Articles

Временска прогноза