УШТЕ ЕДЕН ДЕН ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ЗА МАНИФЕСТАЦИЈАТА „САМУН ЕМ ТАТЛИЈА 2019“

Општина Радовиш објави Јавен повик за за пријавување и учество на заинтересирани субјекти на манифестацијата “Самун ем Татлија 2019“.

Јавниот повик за поднесување барање за учество е до утре 11 септември 2019.

Повеќе информации за Јавниот повик на следниот линк: Јавен Повик

  


 

  
 

Related Articles

Временска прогноза