ЦРВЕН КРСТ РАДОВИШ СО АКТИВНОСТИ ОД КАМПАЊАТА „ТВОЕТО НЕЗНАЕЊЕ ЧИНИ ЖИВОТ”

На ден 10.09.2019 год. во просториите на Црвен крст на Република Македонија – Општинска организација Радовиш одржа освежителен курс за Прва помош во рамките на кампањата „Твоето незнаење чини живот”.

Присутните имаа можност да ги освежат знаењата за првата помош и истовремено да разменат искуства со предавачите, бидејќи и во нивната професија има животозагрозувачки ситуации..

 

 


   


 

  
About the author /


Related Articles

Временска прогноза