20 ПРЕКРШОЦИ ОД ВОЗАЧИ ЗА БРЗИНА ПОГОЛЕМА ОД ДОЗВОЛЕНАТА

На 15.09.2019 на подрачјето на СВР Струмица во кој спаѓа и ПС Радовиш била спроведена акциска контрола за откривање на возачи кои управуваат возила со брзина поголема од дозволената.

Во акцијата се констатирани 20 прекршоци, за што им биле изречени соодветни казни – известуваат од СВР Струмица

 

 

  


 

  
.

Related Articles

Временска прогноза