ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРИЕМ НА ГРАЃАНИТЕ ОД СТРАНА НА ЗАМЕНИК НАРОДЕН ПРАВОБРАНИТЕЛ

 На ден 08.10.2019 година Вторник во периодот од 10 до 15 часот Заменик народен правобранител од канцеларијата во Струмица ќе врши прием за граѓаните од општина Радовиш.

 

 Приемот ќе биде во малата сала за состаноци (1-ви кат) во општина Радовиш.

 

 


About the author /


Related Articles

Временска прогноза