ОБНОВУВАЊЕ И ЧИСТЕЊЕ НА СПОМЕН ОБЕЛЕЖЈАТА ВО РАДОВИШ

Општина Радовиш изврши чистење и обновување на Спомен обележјата на повеќе локации во градот, во пресрет на претстојниот државен празник 11-ти октомври, Денот на народното востание.

 


About the author /


Related Articles

Временска прогноза