ОДЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ НА НАШИОТ БК БУЧИМ ОД ТУРНИР ВО ВЕЛЕС

Со освоени пет први места, две втори, и три трети места се вратија нашите борачи на одржаниот турнир изминатиот викенд во Велес.

 

Честитки за нашите борачи за овие постигнати успеси.

 

 
 

   

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза