ОД ВЕЧЕРВА СЕ СТАВИ ВО ФУНКЦИЈА УЛИЧНОТО ОСВЕТЛУВАЊЕ НА УЛИЦАТА КОН ПРЕЧИСТИТЕЛНАТА СТАНИЦА.

Решен проблемот со приклучокот на новата улица кон Пречистителната станица во Радовиш.

Овој проблем денес беше саниран со напори на општина Радовиш и новиот оператор за улично осветлување „Спинг“.
 

   

About the author /


Related Articles

Временска прогноза