ОБЈАВЕН КОНКУРС ЗА СТИПЕНДИРАЊЕ НА УЧЕНИЦИ

Врз основа на член 50 став 1 точка 16 од Законот за локална самоуправа, Одлуката за доделување на стипендии на ученици во основното и во средното образование од општината Радовиш бр.07-1330/2 од 04.07.2013 год. и Правилникот за доделување на стипендии на ученици во основното и во средното образование од општина Радовиш бр. 08-1656/1 од 17.10.18 год. Градоначалникот на општина Радовиш распиша Конкурс за стипедирање на ученици во основните училишта во општина Радовиш и СОУ “Коста Сусинов“ за учебната 2018-19 година – информираат од Општина Радовиш.

 

Повеќе за конкурсот може да се информирате од објавата на Општина Радовиш

 

(Погледни или Превземи)

 

 

 
 

   

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза