ДЕКОРИРАЊЕ НА ЗЕЛЕНИТЕ ЈАВНИ ПОВРШИНИ ВО РАДОВИШ

Видливо можеме да забележиме дека во центарот на градот е направена прекрасна декорација од камен.

Активности и работи за декорирање на зелените јавни површини од страна на вработените во ЈП „Плаваја“.

Со ваквото декорирање наместо досегашната монотонија, се прави естетика на просторот, а сето тоа со крајна цел поубав и урбан изглед на нашиот град – истакнуваат од ЈП „Плаваја“.

 


About the author /


Related Articles

Временска прогноза