ПРЕТСТАВНИЦИ ОД „НВО“ СО ДВОДНЕВНА ОБУКА

Вчера започна обуката за градење на капацитетите на претставници од НВО за следење и мониторирање на програмите и буџетот кој го носат претставниците на локалните власти.

На обуката зедоа учество 10 претставнички од следните НВО: Женска акција, Порака, ОЖ Деница, Инвалиди на трудот, Круна и ЦЕЛОР.

 

 


About the author /


Related Articles

Временска прогноза