ЏУДИСТИТЕ ОД „СЕНСЕИ“ УЧЕСТВУВАА И СЕ ВРАТИЈА СО НАГРАДИ ОД ТУРНИРОТ „ПРИЛЕП ГРАД ХЕРОЈ“

Џудо клубот „Сенсеи“ учествуваше на Меѓународниот турнир „Прилеп град херој 2019“ , организиран од страна на Џудо клубот „Сеишин“ од Прилеп.

Нашиот клуб учествуваше со десет натпреварувачи кои ги постигнаа следните резултати:

Магдалена Трајчева – 2 место
Никола Костадинов – 3 место
Неда Поцкова – 3 место
Ана Ристова – 3 место
Теа Ѓоргиева – 3 место
Иван Матеј Георгиев – 1 место

 
 


  

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза