ГРАДИНКАТА „АЦО КАРАМАНОВ“ СО АКТИВНОСТИ ПО ПОВОД СВЕТСКАТА НЕДЕЛА НА ДЕТЕТО

Секоја година Светската недела на детето се одбележува во правата недела од месец октомври.

Градоначалникот Конзулов ги посети децата и вработените во градинката Ацо Караманов и им додели вредносен ваучер за потребите на детската градинка.

Градоначалникот ја проследи приредбата која се организира во склоп на прославата и имаше можност да се дружи со дечињата.

Притоа, се обрати до дечињата посакувајќи им да бидат живи и здрави, да го поминуваат времето во дружење, потенцирајќи дека тие се нашето најголемо богатство и затоа е потребно сите да бидеме посветени на нивниот развој.

 
 


 

 
 

 

Related Articles

Временска прогноза