ОДБЕЛЕЖАНА НЕДЕЛАТА НА МЛАДИ НА ЦРВЕН КРСТ

Во СОУ„Коста Сусинов“ Радовиш, вчера Волонтерите од Клуб на Млади при Црвен Крст на Македонија -Општинска Организација Радовиш, ја одбележа ,,Неделата на млади” со отворен ден за промоција на активностите кои ги спроведува.

Освен промоција на активностите, волонтерите спроведоа и анкета, која е дел од истражувањето за степенот на знаење на граѓаните во врска со дејствувањето на Црвениот Крст.

Исто така, сите кои имаа желба да станат волонтери, веднаш можеа да пополнат формулар и да станат дел од големото семејство на волонтери на Црвениот Крст.


About the author /


Related Articles

Временска прогноза