20 ВОЗАЧИ САНКЦИОНИРАНИ ЗА ПРИСУСТВО НА АЛКОХОЛ

Во периодот од 22.00 часот на 05.10 до 04.00 часот на 06.10.2019 на подрачјето на  СВР Струмица, во кој спаѓа и ПС Радовиш била спроведена акциска контрола со цел откривање на возачи кои управуваат возила под дејство на алкохол.

Притоа, кај 20 возачи било констатирано присуство на алкохол и тие биле соодветно санкционирани.

 

Информараат од СВР Струмица

 


About the author /


Related Articles

Временска прогноза