УШТЕ ТРИ НАТПРЕВАРИ ВЕЧЕРВА ОД „ШЕСТОНОЕМВРИСКИ ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ“

Вчера во Спортската сала „25 Мај“ имаше отварање и започнување на натпреварите по групи, поздравни пораки на свеченото отварање во име на општина Радовиш и Градоначалникот Конзулов имаше Секретарот на општина Радовиш Драги Стојанов.

И оваа година во општина Радовиш под генерално покровителство на Советот и Градоначалникот на општина Радовиш во периодот од 28.10.2019 год. до 15.11.2019 во Спортската сала „25 Мај “ ќе биде одржан традиционалниот 6-то Ноемвриски турнир во мал фудбал.


Резултати од првиот натпреварувачки ден – (28.10.2019 год. Понеделник)

Аз Транспорт- Пробиштип 8-1

Лорд – Хридам Мид 1-2

Евро Тип – Рудник Бучим 3-3


29.10.2019 год.  Вторник – Натпревари

20:00 Сук Импекс 9 – Милакс Инг Ск
21:00 Сук Импекс 9 – Аз Транспорт
22:00 Фреитбул – Парналија

 
 

   

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза