АКТИВНОСТ ОД ОДБЛЕЖУВАЊЕТО НА 14 НОЕМВРИ -СВЕТСКИОТ ДЕН НА ДИЈАБЕТОТ

Црвен крст на Република Македонија -Општинска организација Радовиш заедно со Здружението на дијабетичари од Општина Радовиш се вклучи во одблежувањето на 14 Ноември -Светскиот ден на дијабетот.

Измерен беше шеќерот во крвта на вработените во СОУ„Коста Сусинов“ и ЈОУГД „Ацо Караманов“ управна зграда.

 
 

   

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза