КОНЧЕ: ГРАДЕЖНИ АКТИВНОСТИ НА ИЗГРАДБАТА НА СПОРТСКАТА САЛА

Во Конче се одвиваат активни градежни работи околу изградбата на Спортската сала, овој проект е еден од приоритетните проекти на општината.

Инаку оваа спортска сала која е во склоп на ОУ „Гоце Делчев“ во Конче е прва спортска сала која ќе биде изградена во општина Конче, со оваа спортска сала ќе се подобрат условите на младите во нивното спортувањето и изведување на наставата по физичко образование

 
 

   

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза