ЗАПОЧНУВАТ ОСМИНАФИНАЛНИТЕ НАТПРЕВАРИ

Започнуваат возбудливите натпревари од Шестоноемврискиот турнир во мал фудбал, веќе ги имаме екипите кои се пласираа во осминафиналето кое започнува вечерва.

Група А
1.Евро Тип 10 бод
2.Авто Кец 9 бод
3.Гостилница кај Џек 6 бод
4.Рудник Бучим 4 бод
5.Руски Комерц 0 бод

Група Б
1. Андринико 9 бод
2. Мати Инг 6 бод
3. Јанев Пласт 3
4. Авто лакерски с.Борче/Меда Пласт 0
5. Црна Магија Нег. Откажана

Група В
1. Аз Транспорт 9 бод
2. Серта 7 бод
3. Милакс Инг 7 бод
4. Сук Импекс ,6 бод
5. Пробиштип 0 бод

Група Г
1. Лорд Штип 9 бод
2. Алу Пласт Јос. 7 бод
3. Хридам Мид 7 бод
4. Фреитбул 5 бод
5. Парналија 0 бод


Осминафинале – Распоред на натпревари

Понеделник 11.11.2019
20:00 Андренико – Сук Импекс 9
21:00 Мати Инг – Милакс
22:00 Аз Транспорт – Фреитбул

Вторник 12.11.2019
20:00 Лорд – Бучим
21:00 Серта – Хридам Мид
22:00 Авто кец – Јанев Пласт

Среда 13.11.2019
20:00 Евро Тип – Авто л. С. Борче/Меда Пласт
21:00 Алу Пласт – Гостилница кај Џек

 
 

   

 

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Временска прогноза