КОНЗУЛОВ: Со нови проекти до рамномерен општински развој

Денес, градоначалникот Герасим Конзулов преку видео обраќање даде отчет за сработеното во втората година од мандатот.

Главна тема на обраќањето се дваесете нови проекти со кои се инвестира во општинската инфраструктура по принци на рамономерен развој- како во градот така и во населените места.

Градоначалникот се осврна на новиот резервоар за вода со кој треба да се реши пробелмот со водоснабдување, обновата на патната мрежа во општината, проектот за енергетска ефикасност во ООУ „Орце Николов“, новите улици во населените места како и сите проекти кои се во почетна фаза на релизација.

 

Повеќе во видео обраќањето на градоначалникот Конзулов.

Обраќање:Мојата втора година-2019та

Gepostet von Герасим Конзулов am Mittwoch, 27. November 2019

 
 


 


  

 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза