ПОЛОЖЕНО СВЕЖО ЦВЕЌЕ НА СПОМЕНИКОТ НА ПАДНАТИТЕ БОРЦИ ПО ПОВОД ДЕНОТ НА ОСЛОБОДУВАЊЕТО НА РАДОВИШ

Денес пред споменикот на паднатите борци во Радовиш беше положено свежо цвеќе во чест сите херои кои загинаа во НОВ и ослободувањето на градот Радовиш, а по повод празникот 6-ти Ноември- денот на ослободувањето на град Радовиш.

Свежо цвеќе положи делегација на општина Радовиш, делегации од политичките партии, делегација на Сојузот на борците и пензионерите од Радовиш и Конче и други.

 
 

   

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза