РАБОТЕН СОСТАНОК СО ПРЕТСЕДАТЕЛИ НА МЕСНИ И УРБАНИ ЗАЕДНИЦИ

Во општина Радовиш денес се одржа состанок со Претседателите на Месни и Урбани заедници од Општина Радовиш, на барање на Претседателот на Совет на Општина Радовиш Коле Чаракчиев.

Дневен ред за работата на состанокот, беше планот за активности за наредната 2020 година и разгледување на тековни проблеми, со кои се соочува населението во општината и населените места.
 

   

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза