СЕДУМ ВОЗАЧИ САНКЦИОНИРАНИ ЗА ПРИСУСТВО НА АЛКОХОЛ

Во времето од 23.00 часот на 23.11 до 05.00 часот на 24.11.2019 година на подрачјата на Полициските станици Гевгелија и Радовиш е спроведена акциска контрола над возачи кои управуваат возила под дејство на алхохол.

Притоа кај 15 возачи било утврдено присуство на алкохол, од кои осум во Гевгелија и седум во Радовиш.

Сите возачи биле соодветно санкционирани.  

Информираат од СВР Струмица
 


 


  

About the author /


Related Articles

Временска прогноза