УШТЕ 12 ПРЕКРШОЦИ ЗА ВОЗАЧИ KOИ НЕПРОПИСНО ОБИКОЛУВАЛE И ПРЕСТИГНУВАЛЕ

На 18.11.2019 во периодот од 07.00 до 11.00 часот на подрачјето на Секторот за внатрешни работи Струмица, каде што спаѓа и ПС Радовиш била спроведена акциска контрола на возачи кои вршат неправилно престигнување и обиколување.

Притоа, биле констатирани 12 прекршоци, кои биле соодветно санкционирани.

Информираат од СВР Струмица
 


 


 

 


  
 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза