ЗОШТО СЕ УНИШТУВА ШУМАТА ПОКРАЈ ЕЗЕРОТО МАНТОВО?

ЗОШТО СЕ УНИШТУВА ШУМАТА ПОКРАЈ ЕЗЕРОТО МАНТОВО?

Дали некој ќе успее да го спречи оваа неконтролирано сечење на малкуте дрва што ги има покрај Мантово?

Прашуваат граѓаните.

 

 


Биди репортер на „RadovisNews“

Испрати ни ИНФОРМАЦИЈА со ФОТОГРАФИИ кои ќе ги објавиме на Порталот RadovisNews.mk

Покажи ги твоите медиумски вештини и критички способности.

Порталот RadovisNews.mk ќе ги организира, групира, рангира и прикажува содржините согласно дозволените законски и морални норми.

Испратете ни ги во инбокс или маил [email protected]  вашите стории и настани!

 
 

   

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза