22 ДЕЧИЊА ОД РАДОВИШ УЧЕСТВУВАА НА ЏУДО ТУРНИРОТ „МИОКИ ОПЕН“

10-ти Меѓународен турнир „Миоки Опен 2019“, учество зедоа 468 натпреварувачи од 37 клубови.

Џудо клуб „Сенсеи“ зеде учество со 22 натпреварувачи и ги постигна следните резултати:

Вон конкуренција
Јован Ристов 1 место
Стефан Ѓоргиев 2 место
Леонид Геговски 3 место
Димитар Трајчев 1 место
Мартин Крстев 3 место
Тамара Коцева 3 место
Теодора Коцева 2 место
Ѓорги Јовановиќ 3 место
Крсте Илиќ 2 место
Вера Петрова 1 место
Тамара Ѓоргиева 2 место
Ангела Стојанова 3 место

Помлади пионери
Леонид Геговски 2 место. 24 кг
Неда Поцкова 3 место. 32 кг
Теа Ѓоргиева 2 место. 48 кг

Пионери
Марко Илиев 3 место 55 кг
Магдалена Трајчева 3 место +63

Илијана Ристов, Ана Ристова, Невена Поцкова, Емир Асанов и Јован Крстев, покажаа добри борби но не успеаа да се искачат на пиедесталот.
 

   

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза