„BE ACTIVE“ РАДОВИШ ПОБЕДНИК И ВО ВТОРОТО КОЛО ОД „ИРИС ДЕТСКАТА ЛИГА“

Универзалната спортска школа Be Active беше домакин на второто коло од детската лига.

Преку 150 дечиња се натпреваруваа во различни игри наменети за нивната возраст.
Игра, забава, другарување и насмевки изобилуваше во спортската сала 25 Мај во Радовиш. На крајот првото место го освои Be Active.

About the author /


Related Articles

Временска прогноза