БК БУЧИМ ОРГАНИЗИРА МЕЃУНАРОДЕН ТУРНИР ВО БОРЕЊЕ ЗА МЛАДИ

Борачкиот клуб Бучим од Радовиш и оваа година ќе го организира традиционалниот турнир во борење за кадети, пионери, деца и девојки.

На овој меѓународен турнир во слободен стил се очекува да земат учество деца од Македонија и странство.

Турнирот е закажан за 14 декември (сабота) во Спортската сала во Радовиш.

 


 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза