ВО САБОТА ГОДИШЕН КОНЦЕРТ НА ЖФГ „РАДОВИШАНКИ ЕТНО“

Женска фолклорна група „Радовишанки Етно“ во Сабота на 21.12.2019 год. со почеток од 18:30 часот во Домот на култура Ацо Караманов -Радовиш со својот четврт годишен концерт ќе се приклучи во одбележување на јубилејот “1000 години Радовиш“.

На концертот ќе присуствуваат гости и долгогодишни пријатели од Струмица,Кочани, Бугарија и Србија.

 


 
 


 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза