ЕДУКАТИВНО ПРЕДАВАЊЕ ВО ОРАОВИЦА НА ТЕМА „ПОСЛЕДИЦИ ОД УПОТРЕБА НА ПЕТАРДИ И ДРУГИ ПИРОТЕХНИЧКИ СРЕДСТВА“

На ден 26.12.2019 година во ООУ„Коста Рацин“с.Подареш и ООУ„Кирил и Методиј“ во Ораовица се одржа едукативно предавање.

Предавањето беше на тема: Последици од употреба на петарди и други пиротехнички средства од страна на инспектори од ПС Радовиш, а во соработка со Црвен крст на Република Македонија -Општинска организација Радовиш.

 

Црвен крст на Република Македонија – Општинска организација Радовиш
 

 

 


 

 


 

 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза