ЕДУКАТИВНО ПРЕДАВАЊЕ ВО РАМКИТЕ НА “НЕДЕЛАТА ЗА БОРБА ПРОТИВ ХИВ-СИДА“

 1-ви – 7 – ми Декември „Недела за борба против Хив-Сида“

Црвен крст на Република Македонија-Општинска организација Радовиш од 1-ви до 7-ми Декември традиционално ја одбележува Неделата за борба против Хив-Сида, за таа цел вчера, на часот по биологија во ООУ ”Крсте Петков Мисирков” Радовиш беше одржано предавање на ученици од деветто одделение од страна на обучени врснички едукатори – Илина Сандева и Илија Петров.

 

 
 


 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза