НОВОГОДИШЕН КОНЦЕРТ „ФА КИТКА И ПРИЈАТЕЛИТЕ“

Фолклорниот ансамбл Китка од Ораовица и оваа година ќе го одржи традиционалниот новогодишен концерт.

Концертот ќе се одржи во спортската сала во ООУ „Кирил и Методиј“ во Ораовица, насловен како „ФА Китка и пријателите“.

Терминот на одржување е 25.12.2019 година со почеток од 18.30 часот.

 


 
 


 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза