ВО РАДОВИШ ЌЕ СЕ ОДРЖИ “НОВОГОДИШЕН ПРОДАЖЕН САЕМ НА КНИГАТА“

Општинската народна библиотека „Браќа Миладиновци“ Радовиш ќе го организира „Новогодишниот продажен Саем на книгата“.

Од ОНБ „Браќа Миладиновци“ Радовиш упатуваат покана за официјалното отварање на 16 ти Декември во 12 часот во просториите на Библиотеката.

Настанот е отворен за сите заинтересирани граѓани.

 
 


 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза